بسم الله الرحمن الرحیم
سازمان بسیج اساتید استان تهران ضمن تبریک این ایامفرخنده و مبارک خدمت ملت بزرگ ایران، رهبر معظم انقلاب، خانواده معزز شهدا و بزرگمردان تاریخساز پرغرور جانباز و آزاده، اعلام می دارد:
در شرایط فعلی اجرای بی کم وکاست شعارهای آغازین انقلاب که روح و عصاره آنشعارها و مطالبات در قانون اساسی دمیده شده است به مهمترین و اصلی ترین مطالبات ملیتبدیل شده اند. چرا که یادآوری دهه فجر57 نه صرفاً یادمانی ازآن روزهای باشکوه وگرامیداشت تاریخی آن روزها بلکه بهترین فرصت و امکان برای بازخوانی و بازاندیشیریشه ها و خواستگاه های انقلاب اسلامی است. ودشمنان نظام باید بدانند که مسئولین کشور در چارچوب تاکتیک نرمش قهرمانانه و پافشاری بر اصول، مبانی و ارزشهای انقلاب و حفظ منافع و مصالح ملی در روند مذاکرات هستهای از حقوق هستهای و راهبردی ملت ایران صیانت کرده و به مدد استحکام درونی و اقتدار ملی کشور به انتظار آحاد ایرانیان در پاسخ صریح، شفاف و قاطع به یاوهگوییهای دشمنان بویژه اظهارات و مواضع سخیف، تهدید آمیز و بی ادبانه اخیر مقامات آمریکایی در زمینه روی میز بودن گزینه نظامی و نیز تحقیر ملت ایران، پایان خواهندداد.
ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی ،22 بهمن ماه را عرصه نمایش وحدت و اقتدار ملی و ترجمان عینی گفتمان انقلاب اسلامی و عزم و اراده خود برای دفاع عاشورایی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه در عرصه بیداری اسلامی و استکبار ستیزی جهانی قرار خواهد داد. در همین راستا، اساتید بسیجی استان تهران، ضمن اعلام وفاداری به رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمانهای والای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، از تیم مذاکره کننده میخواهندکه با اقتدار از دستاوردهای انقلاب و آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی و حقوق ملت دفاع نمایند و سرسوزنی عقبنشینی ننمایند. همچنین از همه اساتید ،دانشجویان و اقشار مختلف مردم میهن اسلامی دعوت مینماییم تا یک بار دیگر با حضور پرصلابت در راهپیمایی 22 بهمن شرکت نموده و تبلور حماسه سیاسی و اقتصادی را به رخ بدخواهان و دشمنان نظام بکشانند.
کلمات کلیدی:
نامه جمعی از استادان دانشگاهها
به رئیس جمهور محترم
باسمه تعالی
محضر رئیس جمهور محترم ،
حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی
با سلام و تحیت و با احترام فراوان،
با یادآوری این واقعیت که پس از امضای توافقنامه ژنو، فضای سنگین تبلیغاتی در حمایت از این توافقنامه در کشور شکل گرفت، به گونه ایکه آن را « فتح الفتوح بزرگ » دولت یازدهم اعلام نمودند و تاکید شد که روز انعقاد توافق نامه باید در تاریخ ایران به عنوان «یوم الله» به ثبت برسد و هرکس به جهت مصالح ملی و هدف قرار گرفتن استقلال کشور در بندهایی از این قطعنامه کوچکترین نقدی وارد می کرد، او را در کنار رژیم صهیونیستی قرار می دادند و متاسفانه چنین طرز تلقی حتی از فرمایشات جنابعالی نیز مشهود بود، از اینرو فضا برای سخن گفتن پیرامون این توافقنامه از استادان و نخبگان دانشگاهی گرفته شد.
اکنون با تشکر از اینکه جنابعالی در سخنرانی 92/11/15 خود در جمع روسای دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور اجازه اظهار نظر را به استادان دانشگاهها دادهاید ، به نظر جمعی از اساتید دانشگاه های کشور مهمترین سئوالاتی که نسبت به این توافق نامه وجود دارد به شرح زیر است ، امید داریم که جنابعالی و سایر مسئولین دستگاه دیپلماسی کشور در جهت روشنگری افکار عمومی دانشگاهیان کشور که دغدغه جدی نسبت به پیشرفت علمی ، حفظ استقلال و جلوگیری از سر خوردگی دانشمندان کشور در حوزه های گوناگون علوم به خصوص دانش هستهای دارند ، اقدامات لازم را مبذول بفرمایید.
1. استحضار دارید که اظهار نظر تخصصی در مورد توافقنامه ژنو، نیازمند اطلاع دقیق از جزئیات آن و توافقات قبل و بعد از این توافقنامه است، متاسفانه تاکنون دستگاه دیپلماسی کشور از در اختیار قرار دادن متن این مذاکرات حتی نسبت به نمایندگان مجلس طفره رفته است.
به نظر می رسد نامحرم دانستن مردم، نخبگان دانشگاهی و نمایندگان مردم نسبت به این مسئله، اولاً مانع اظهار نظر تخصصی و دقیق خواهد شد وثانیاً محملی خواهد شد برای رواج شایعات گوناگون و به خصوص بستر مهمی برای تشدید جنگ روانی دشمن علیه منافع و مصالح کشور ، از این رو از جنابعالی انتظار است که دستور در اختیار قرار گرفتن متن مذاکرات برای اظهار نظر علمی و منطقی، را امر به ابلاغ بفرمایید.
2- مهمترین سوالی که نسبت به توافق نامه موجود در ذهن بسیاری از طبقات گوناگون مردم و بالاخص دانشگاهیان محترم به وجود آمده است این است که چرا میان امتیازات داده شده و گرفته شده توازنی وجود ندارد؟
متاسفانه ایران، در گام اول توافقنامه ژنو، اکثر بخش های هستهای کشور را به حالت متوقف، نیمه متوقف و نیمه فعال در آورده است، از جمله اینکه ایران باید نصف سایت نطنز و سه چهارم سایت فردو را خاموش نگه دارد. راکتور آب سنگین اراک را نباید راه اندازی نماید.
حق تولید سانتریفیوژ ، جز در موارد بسیار محدود و برای جایگزینی سانتریفیوژ های خراب شده ، را ندارد، بخش های مهم یو سی اف اصفهان باید تعلیق شود، اورانیوم 20 درصد موجود را باید به سطح 5 درصد تقلیل دهد و در مقابل صرفاً بخش بسیار ناچیزی از تحریم ها متوقف می شود و متاسفانه تحریم های اساسی و مهم مشکل ساز نفتی و بانکی به قوت خود باقی خواهد ماند.
توافق شده است که براساس گام نهایی- که طولانی مدت است- تحریم های سنگین نفتی و بانکی و تحریم های ناشی از قطعنامه های شورای امنیت برداشته شود ولی چون مدت این زمان طولانی ، در توافقنامه معین نگردیده است- آن چنان که براساس مذاکرات، طرف غربی ادعا کرده است که این تحریم های سنگین طی 20سال برداشته خواهد شد، به سبب اعتراض طرف ایرانی، آنها مدعی شده اند که این زمان حداقل باید 2 رقمی باشد.
دو سوال مهم در این رابطه مطرح است . اول اینکه همانطور که در مواقع مکرر بعضی از اعضای محترم هیات مذاکره کننده ایرانی اذعان و اقرار داشته اند،
مقاومت نظام جمهوری اسلامی و مردم مسلمان ایران در طول هشت سال گذشته باعث شد که ایران به یک کشور هسته ای تبدیل شود و همه می دانند برای دستیابی به این هدف هزینه های سنگینی از جمله صرف مقادیر زیادی منابع مالی صورت گرفته است،
آیا دریافت حدود چهار میلیارد دلار از دارایی های بلوکه شده ایران با آن همه امتیازات داده شده که برای آن هزینه های سنگینی صورت گرفته است همخوانی دارد؟
ثانیاً بر فرض اینکه به جهات گوناگون از جمله نقض عهدهای مکرر طرف غربی، توافقنامه تبدیل به قرارداد دائمی نگردد و ایران تصمیم بگیرد بسیاری از سایت های هسته ای را به موقعیت قبل از تعلیق در ابتدای دولت جنابعالی برگرداند ، هزینه های مالی و زمانی آن چقدر است؟
آیا این موضوع مهم در هنگام امضا توافقنامه مدنظر دولت جنابعالی بوده است و اگر چنین است لطفاً اعلام فرمایید هزینه های مالی برگشت به وضعیت قبل از توافقنامه چقدر است؟
3. مسئولین آمریکایی و حتی رئیس آژانس انرژی هسته ای، آقای آمانو ، اعلام کرده اند که علاوه بر موضوع هستهای ایران باید نسبت به پرونده موشکی خود نیز پاسخگو باشد، آمریکاییها پرونده سوریه و اتهام تکراری حمایت ایران از تروریسم و پرونده حقوق بشر ایران را نیز مطرح کرده اند، متاسفانه دولت فعلی نسبت به اقدام متقابل به خصوص نسبت به پرونده سنگین نقض حقوق بشر آمریکا در جهان و به ویژه در اشغال عراق و بمباران های روزانه کشورهای اسلامی و دیگر کشورها ساکت است که باعث تجری آنها می گردد، در عین حال سوال مهم این است که در مقابل تحریم های ظالمانه که آمریکاییها در دست دارند و مرتباً تلاش دارند که دولت جنابعالی را به این جهت تحت ارعاب و هراس «تحریم» قرار دهند، برای رفع این تحریم ها، دستگاه دیپلماسی کشور در مراحل بعدی قرار است چه امتیازاتی به طرف غربی بدهد.
جناب آقای رئیس جمهور ، استحضار دارید که آمریکایی ها بارها اقرار کرده اند که سرمایه گذاری 10ساله آنها در منطقه به جهت مخالفت و مدیریت جمهوری اسلامی به نتیجه نرسیده است، با توجه به خصومت ذاتی آنها با نظام مستقل جمهوری اسلامی آیا نباید این مسئله مورد توجه دستگاه دیپلماسی قرار گیرد که آنها تلاش دارند شکست های بزرگ خود در میدان های عراق، لبنان، فلسطین و اینک سوریه ، و همچنین در میدان پیشرفت علمی کشور را از طریق وادار کردن ایران به عقب نشینی در موضوع هسته ای و بعداً موضوعات دیگر جبران نمایند.
4. از جمله مهمترین مسائلی که ذهن اندیشمندان دانشگاهی کشور را به خود مشغول کرده است هدف قرار گرفتن استقلال کشور در این توافقنامه است . مسئله این است که بر خلاف معاهده NPT طرف ایرانی در توافقنامه ژنو پذیرفته است که مواردی همچون ، محل غنی سازی، نیاز ایران به مواد غنی شده، سطح غنی سازی، زمان اجرای برنامه غنی سازی، میزان ذخایرو... باید به تایید طرف غربی برسد و همچنین ایران باید اقدامات لازم برای پذیرش پروتکل الحاقی را انجام دهد.
به نظر ما پذیرش این در خواست ها استقلال کشور را زیر سوال خواهد برد، زیرا هرگونه پیشرفت علمی کشور، که در بسیاری از زمینه ها وابستگی تام وتمام به دانش هسته ای دارد را به اختیار طرف غربی قرار می دهد و بی تردید در صورت توفیق آنها در این حوزه، دیگر حوزه های مرتبط با پیشرفت های دفاعی و علمی کشور را نیز مورد هدف قرار خواهند داد. آیا این مسائل باعث سرخوردگی دانشمندان جوان کشور و توقف در پیشرفت های علمی دهه اخیر نخواهد شد؟
جناب آقای دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم ، از ابتدای اطلاع نسبت به قسمتی از توافقنامه ژنو، این سوالات ذهن ما ، جمعی از اساتید دانشگاه های کشور و قطعا جمع های بزرگتری از دغدغه مندان به پیشرفت کشور را به خود مشغول کرده است، آیا جنابعالی انتظار دارید در چنین وضعیتی اساتید دانشگاه های کشور امضا کنندگان این توافقنامه را مورد حمایت قرار دهند.
البته از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار است که براساس وظیفه نمایندگی و سوگندی که بعمل آورده اند در این موضوع بسیار مهم با سنجش جوانب کار و به خصوص حفظ استقلال و جلوگیری از موانع پیشرفت های علمی کشور، وظایف نمایندگی خویش را ایفا نمایند.
کلمات کلیدی:
برگزاری اولین دوره کارگاه آموزشی پیوست نویسی فرهنگی
در پی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم پیوست فرهنگی در تمام پروژه های عمرانی کشور به همت سازمان بسیج اساتید کشور ، اولین دوره کارگاه آموزشی پیوست نویسی فرهنگی در تاریخ 19 و 20 دیماه 1392 با حضور اساتید دانشگاههای استان تهران و تهران بزرگ و استان البرز در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تهران برگزار گردید.
مرحله دوم کارگاه هفته بعد به مدت دو روز در همان مکان و زمان برگزار خواهد شد
کلمات کلیدی:
در میان همه روزهای پس از انتخابات سال 88، قیام 9 دی علیه فتنه گران و آشوب آفرینان، نماد دینی و واکنش اجتماعی یک ملت علیه اهانت به فرهنگ اسلامی - سیاسی ایران است. اسلام و فرهنگ عاشورایی که مهمترین نشان و نماد انقلاب اسلامی است در روز عاشورای سال 88 آلوده به اهانت توهین کنندگانی شد که واکنش اجتماعی به این مسئله قیام 9 دی را رقم زد تا نشانی از عذرخواهی یک ملت از صاحب این قیام تاریخی و دیگر شهدای کربلا باشد.
عاشورا عامل و محرک اصلی شکل گیری قیام دینی، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران بوده است که هر گاه از سوی فتنه گران با خدشه و بی احترامی همراه باشد با واکنش های تند اجتماعی مواجه خواهد شد. عاشورا به عنوان ضامن انقلاب و جمهوری اسلامی ایران، روزها و صحنه هایی را به خود دید که پاک کردن آن نیازمند یک قیام ملی و تاریخی بود.
حامیان شورش های پس از انتخابات 24 خرداد سال 88 سعی داشتند برای پیشبرد اهداف خود همچون سال ها و روز های پیش از انقلاب سال 57 از نمادهای مذهبی بهره بگیرند اما غافل از این بودند که کسانیکه در خیابان ها دست به اعتراض زده اند بر خلاف دوران انقلاب، با عبور از دین، حتی تا اهانت به اسلام و قیام عاشورا پیش خواهند رفت.
اگر بپذیریم که رهبران و حامیان فتنه مخالف اهانت دینی و عبور از فرهنگ سیاسی – اجتماعی ایران بوده اند، نوع رفتار طرفداران آنها در روز عاشورای سال 88 نشان داد که این اقلیت به دنبال مسئله دیگری بر خلاف هویت تاریخی کشور هستند. از این منظر حامیان و رهبران فتنه می بایست خود را از شورش های خیابانی جدا می کردند...
اما آیا چنین رویکردی مورد توجه قرار گرفت یا اینکه حامیان فتنه به راه خود ادامه دادند تا اینکه قیام یک ملت به عذرخواهی از عاشوراییان بپردازد؟ مسئله این است که با وجود 9 دی حتی می توان این نوع عبور از دین اسلام را پاک کرد که از سوی عده ای انجام شد و عده ای دیگر آن را مورد حمایت قرار دادند؟
تا کی باید منتظر عذرخواهی حامیان چنین حرکتی ماند؟ و رهبران فتنه چه زمانی را برای پوزش خواستن از قیام عاشورا و فرهنگ یک ملت انتخاب خواهند کرد؟
کلمات کلیدی:
جلسه هم اندیشی
" نقش بانوان در توسعه و ترویج فرهنگ وقف"
با حضور نماینده محترم ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف،
اساتید حوزه و دانشگاه
با مشارکت سازمان بسیج اساتید برگزار میگردد.
زمان: پنج شنبه 92/10/05
ساعت 9 صبح
مکان: ونک-اتوبان شهید حقانی-جنب پل روگذر شهید همت-هتل بزرگ ارم
کلمات کلیدی:
به گزارش خبر شهریار به همت دانشگاه آزاد شهرستان شهریار مراسم گرامیداشت هته بسیج با حضور مسئولین و ریاست دانشگاه و هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه در مسجد المهدی (ع) با شکوه تمام بر گزار گردید در این مراسم سردار افشار خاطرات زیبایی از دوران هشت سال دفاع مقدس را بیان نمود و دکتر سیامک باقریان رئیس دانشگاه در خصوص دفاع مقدس گفت :
دلاورمردی های رزمندگان و مردم کشورمان در دفاع مقدس، جزئی از هنرمندی های کلان تمام مرد م ایران بوده است. بی تردید عنصر وحدت و یگانگی، زیباترین تجلّی خود را در دفاع مقدس داشته است. این اصل در پیوند با رهبری حکیمانه امام عظیم الشأن، برغم شکاف در حوزه ی جنگ افزارهای نظامی با عراق و حمایت شیاطین از دشمن کینه جو، بهترین سرنوشت را برای کشور رقم زد و جاودانه ترین هویت بخشی را برای تاریخ مملکت ما به یادگار گذاشته است؛ یادگاری که نه تنها یک وجب از خاک ایران عزیز از دست نرفت، بلکه عناصر هویتی فعال شده در پرتو آن، برای همیشه بیمه گر کشور و مردم گردیده است.
جنگ عراق با ایران که در ایران با نامهای «دفاع مقدس»، «جنگ تحمیلی»، و «جنگ هشتساله»، و نزد اعراب با نامهای «قادسیه صدام» و «جنگ اول خلیج» (به عربی: قادسیّة صدّام، حرب الخلیج الأولی) شناخته میشود،طولانیترین نبرد کلاسیک در قرن بیستم و دومین جنگ طولانی این قرن پس از جنگ ویتنام بود.
در 22 سپتامبر 1980 (31 شهریور 1359) درگیریهای پراکنده مرزی دو کشور با یورش همزمان نیروی هوایی عراق به ده فرودگاه نظامی و غیرنظامی ایران و تهاجم نیروی زمینی این کشور در تمام مرزها به یک جنگ تمام عیار تبدیل شد. پیش از آغاز جنگ روابط دو کشور به شدت تیره شده بود که خصومت شخصی صدام حسین و روحالله خمینی رهبران دو کشور و مهمتر از آن جاهطلبیهای سیاسی، و اختلافات مرزی و ایدئولوژیکی دو کشور دلایل اصلی آن بودند. این جنگ در نهایت پس از حدود 8 سال در مرداد 1367 با قبول آتشبس از سوی دو طرف و پس از به جا گذاشتن یک میلیون نفر تلفات و 1190 میلیارد دلار خسارات به دو کشور خاتمه یافت.
مبادله? اسیران جنگی بین دو کشور از سال 1369 آغاز شد. ایران آخرین گروه از اسرای جنگی عراقی را در سال 1381 به عراق تحویل داد.
در این جنگ ارتش عراق به طور گسترده از جنگافزارهای شیمیایی علیه کردهای عراقی و مردم و نظامیان ایران استفاده کرد. ولی ادعای استفاده ایران از سلاحهای شیمیایی ثابت نشدهاست. همچنین دو طرف در مقاطعی اقدام به بمباران و موشکباران شهرها و اهداف غیرنظامی نمودند که در این مورد نیز عراق همواره پیشقدم بود. درگیریها برای مدتی در اواخر جنگ به خلیج فارس کشیده شد و طی آن تعداد زیادی سکوی نفتی و کشتیهای تجاری و نفتکش با پرچم کشورهای گوناگون آسیب دیدند.
ایالات متحده آمریکا در اواخر جنگ به شکل مستقیم وارد درگیری با ایران شد. از سوی دیگر کشورهای سوریه، کره شمالی و لیبی نیز از ایران حمایت تسلیحاتی و تکنولوژیکی کردند.
از بعد نظامی عراق با استفاده از عنصر غافلگیری در ابتدای جنگ موفق شد بخشهایی از خاک ایران از جمله شهر خرمشهر را اشغال نماید. ایران در سالهای دوم و سوم جنگ موفق شد بیشتر مناطق اشغالی از جمله خرمشهر را آزاد نموده و در سال چهارم و پنجم جنگ نقاط مهمی همچون شبه جزیره فاو در جنوب و نیز ارتفاعات مشرف به سلیمانیه در شرق کشور عراق را تصرف کند.
شوروی یکی از دو ابرقدرت آن دوران از سال 1980 تامین نظامی هر دو کشور را متوقف کرده بود اما از سال 1982 به منبع اصلی عراق برای خرید سلاحهای پیشرفته تبدیل شد. آمریکا نیز در سال 1985 در جریان مذاکراتی پنهانی اقدام به فروش سلاح به ایران کرد. ایران که از سال 1984 جنگ را به داخل خاک عراق کشانده بود، در فوریه 1986 موفق به تصرف فاو یکی از مهمترین بنادر صدور نفت عراق شد. در 8 ژانویه 1987 ایران عملیات عظیمی به نام کربلای 5 را برای تصرف بصره دومین شهر بزرگ عراق را به انجام رساند که در جریان آن 65 هزار سرباز ایرانی و 20 هزار عراق کشته شدند. ایران در 26 فوریه این عملیات را متوقف کرد و در شرایطی که بنبست نظامی در جبهه جنوبی جنگ کامل شده بود جنگ نفتکشها با حملات دو طرف به سوی کشتیهای غیرنظامی در خلیج فارس به اوج خود رسید. کشتیهای کویتی یکی از اهداف مورد علاقه ایرانیها بودند. حملات نیروهای ایران به نفتکشهای شوروی و آمریکا که در خدمت دولت کویت بودند و حمله غافلگیرانه یک جنگنده عراقی به ناو جنگی آمریکایی که به غرق شدن ناو یواساس استارک و مرگ 37 سرباز آمریکایی انجامید، کشتیرانی بینالمللی را در معرض خطر قرار داده و زمینه مداخله بیشتر هر دو ابرقدرت را فراهم کرد و هر دو از قطعنامههای شورای امنیت که از دو طرف درخواست آتشبس داشت، حمایت میکردند.[
شورای امنیت سازمان ملل متحد در کل 8 قطعنامه در این خصوص صادر نمود که همگی به جز قطعنامه 598 توسط ایران رد شد. دو کشور در طول جنگ آسیبهای فراوان اقتصادی را متحمل شدند و بیش از یک میلیون نفر در این جنگ کشته یا مجروح شدند.
در پایان از دانشجویانی که تحقیقات آنان در موضوع دفاع مقدس رتبه برتر را کسب نموده بود با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تقدیر بعمل آمد ..
کلمات کلیدی: دکتر باقریان، دکتر افشار، هفته بسیج، دانشگاه آزاد، شهریار، مراسم، درس آشنایی با دفاع مقدس، دفاع مقدس، علی افشار
کنگره شهدای جهاد علمی
کنگره شهدای جهاد علمی 21 آذر ماه به همت سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی در تهران برگزار شد.
کلمات کلیدی:
هفته بسیج
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، گردهمایی اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در روز دوشنبه مورخ 4/9/92 راس ساعت 30/14 با حضور آقای دکتر صفری رئیس واحد و اعضای کانون بسیج اساتید دانشگاه در نمازخانه ساختمان آموزشی شماره یک برگزار شد
در این مراسم دو نفر از اساتید دانشگاه پیروامون نقش بسیج در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مسائل سیاسی روز سخنرانی داشتند
در پایان مراسم برخی از اعضای کانون بسیج اساتید واحد که فعالیت های فرهنگی قابل توجهی داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.
کلمات کلیدی:
روابط عمومی سازمان بسیج اساتید با اعلام این خبر افزود:کنگره ملی شهدای جهاد علمی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.
بر پایه این خبر، کنگره شهدای جهاد علمی با اهدافی چون: پاسداشت مجاهدت های شهدای شاخص جهاد علمی در راه پیشرفت و استقلال کشور، تبیین مقام علمی و معنوی شهدای جهاد علمی، گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری مرتبط با شهدای جهاد علمی و انسجام بخشی به آثار هنری و فرهنگی در راستای مقام و منزلت علم جهادی با محوریت شهدای دانش و به صورت ویژه، شهدای هسته ای توسط سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با همکاری مراکز و سازمان های مختلف برگزار می شود.
در این خبر آمده است: کنگره شهدای جهاد علمی با پیرامون شهدای دانش و با محوریت تجلیل و گرامیداشت ابعاد شخصیتی شهدای شاخص جهاد علمی: دکتر مجید شهریاری، دکتر مسعود علی محمدی، سردار حسنطهرانی مقدم، مهندس مصطفی احمدی روشن و مهندس داریوش رضایی نژاد برنامه ریزی و هدفگذاری شده است.
سازمان بسیج اساتید کشور با همکاری سازمان انرژی اتمی کنگره شهدای جهاد علمی 21 آذر با حضور صدها تن از اساتید بسیجی در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار نماید.
کلمات کلیدی:
|
|
|
کلمات کلیدی: